info@utkozesvedo.hu| +36-30-956-6636| Hétfő-péntek 8:00-16:00

HP Grill

HP Grill

HP Grill

A raktárak vagy elosztóközpontok belseje gyakran állványzatok labirintusai, ahol nagy lehet a gyalogosforgalom. A leeső, leboruló árukkal kapcsolatos balesetek könnyen bekövetkezhetnek, a moduláris, rugalmas HP GRILL rendszerrel a továbbiakban nem kell kockázatot vállalnia az állványokról leeső áruk miatt.

Az anyagmozgató gép-forgalom nélküli zónákban a HP GRILL elválaszthatja a gyalogos forgalmat a halmozott áruktól. Ennek a biztonsági termékünknek a moduláris jellege megkönnyíti a gyors telepítést a gyalogos zónákon belül. Integrálható egy nagyobb biztonsági konstrukció részeként, vagy önálló védelemként is felhasználható, akár ideiglenesen akár véglegesen.

A korlátok közötti távolságok a felhalmozott áruk méretei szerint rendelhetőek. Az elérhető maximális magasság 2,80 m.

Természetesen a HP GRILL ugyanolyan kiváló DNS-sel büszkélkedhet, mint más biztonsági termékeink:

MODULáris

A HP GRILL teljes mértékben integrálható egy szélesebb biztonsági konstrukcióba is, moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy vállalata ütközésvédelmét szükség esetén tovább is bővíthesse.

Könnyű

Súlyából fakadóan egyszerű és kockázatmentes a szállítása és telepítése.

Karbantartóbarát

Ezek a biztonsági termékek csak nagyon minimális, vagy adott esetben egyáltalán nem is igényelnek karbantartást, és azokban az igen ritka esetekben, amikor csere vagy javítás szükséges, a költségek akkor is minimálisak.

OPTIMális láthatóság festés nélkül

A Boplan rugalmas biztonsági rendszerei már alapból feltűnő színűek, anyagukban festettek így nincs szükség további festésre, még ütközés után sem!

Nedvesség, uv és kémiai ellenállás

Az acél ütközésvédelmi rendszerekkel ellentétben ezeket a típusú biztonsági korlátokat nem veszélyezteti a rozsda, és nem képes áthatolni rajta sem a nedvesség, sem bármilyen vegyi anyag. Ennek eredményeként ezek a szintetikus biztonsági korlátok logikus választás nyújtanak olyan környezetben is, ahol a higiénia kulcsfontosságú, például az élelmiszeriparban.