info@utkozesvedo.hu| +36-30-956-6636| Hétfő-péntek 8:00-16:00

Flip

Flip

Flip

2019-ben a Boplan elindított egy innovatív újdonságot: a FLIP - et. Ez az ütközés elleni védőeszközök legújabb generációja és egy magasabb szintre emeli a „ szintetikus rúd “ koncepcióját. A FLIP egy robusztus, polimerből készült rugalmas biztonsági ütköző, amelyben az összekötő elemek lehetővé teszik a terület folyamatos és hatékony elhatárolását egymástól.

A FLIP mögött meghúzódó ötlet az ön infrastruktúrája, munkakörnyezete gyors és egyszerű védelme. Négy különböző csatlakozóelem segítségével az ilyen típusú ütközésvédőket a közlekedő útvonalak, gépek, falak (legyen az hűtőházak, vagy szendvicspanelek) és egyéb építőelemek körül és mentén telepíthetjük anélkül, hogy egyenes szögekkel kellene megbirkózni. Ez biztosítja, hogy a FLIP költséghatékony megoldás legyen a talajhoz közeli ütések elnyelésére.

Sokoldalú

Az I alakú FLIP különféle hosszúságokban kapható, méretre vágható és akár 3000 Joule ütést is képes elnyelni a rugalmas korlátelemeken és az összekötő egységeken. A FLIP könnyen felszerelhető és tökéletesen kombinálható más ütközésvédő termékekkel a maximális biztonság érdekében!

Ultra magas ellenállású polimerből készülnek, kültéri és beltéri környezetben is használhatóak. Opcióként gumi tömítésekkel is rendelhetőek amely biztosítja a vegyi és élelmiszeripar számára a leghigiénikusabb megoldást az ütközések elleni védelem területén. Ezen felül a FLIP -10 ° C és 40 ° C között is maximális ellenállást biztosít minden külső erővel szemben.

További előnyök

A védelem mellett a FLIP rugalmas védőelemek felszerelése egyéb gyakorlati előnyöket is kínál. Megkülönböztető kétszínű megjelenése miatt ezt a fajta ütközésvédelmet felhasználhatja az áruk rendezett elosztására is a be- és kirakodási zónákban. Egyértelmű vizuális megkülönböztetést biztosít, és megakadályozza az áruk gördülését vagy elcsúszását egy bizonyos területről, vagy segíti a körül-határolást.

A FLIP kiválóan használható emelőgépek,anyagmozgatási eszközök kerékvezetőiként is. A tevékenységekkel teli forgalmi útvonalakon a rugalmas védőlap biztosítja, hogy minden megfelelően működjön anélkül, hogy a forgalmi útvonalon haladó kocsik károsodnának.

Világszerte sikeres

A FLIP sikerének a titka azokban a szilárd és vitathatatlan előnyökben rejlik amik együtt járnak a használatával, és amit versenytársakkal ellenében fel tud mutatni. Például az összekötő elemekkel ellátott rendszer rendkívül nagy rugalmasságot nyújt a falak, szendvicspanelek és a gépek védelme érdekében. Ez a rendszer lehetővé teszi a teljesen szünetmentes védelem felszerelését különféle tárgyak mentén.

Egy másik értékes tulajdonsága a lábazat szilárdsága. Az I alakú sínek és a vastag falú összekötőelemek - a sínek végén és oldalán - erőfeszítés nélkül képesek elnyelni az ütközéseket, ütéseket amelynek mértéke akár 3000 Joule is lehet. Mivel ultra magas ütést is elviselő polimerből készült, egy-egy ütés után képesek újra felvenni eredeti formájukat. Más szóval, az ütközés nem hagy emlékeztetőt, nem marad nyoma.

A FLIP vegyi anyagokkal szemben is ellenálló, és a legnehezebb körülmények között is alkalmazható.

Rengeteg a lehetőség

Sokoldalú lehetőségeinek köszönhetően a FLIP az ütközés elleni védelem egyik kiválósága. Az egyenes fal oszlopokkal van megszakítva? Semmi probléma! A FLIP képes elegánsan tekeredni ezen oszlopok körül, és ilyen formában védi az oszlopokat és a falat is.

Például védőzónát telepíthet vagy alakíthat ki a gépek körül. Elhelyezhet lábazatot egy gép vagy berendezés körül, és bokamagasságig ütközőket hozhat létre. Ily módon a gördülőberendezések (például raklapemelők, kocsik stb.) nem kerülhetnek a gép közelébe, így nem veszélyeztetik azt, sem az elzárt zónát.

A védő lábazatot be- és kirakodási zóna kijelölésére is lehet telepíteni. A lábazatok segítségével számos rekeszt hozhat létre, amelyekbe rakhatja az árut. Ennek előnye az, hogy az áruk jól szervezett, átlátható módon vannak elkülönítve, és nem tudnak elgördülni vagy átcsúszni egyik zónából a másikba.

Kíváncsi, hogyan optimalizálhatja a raktár vagy munkahelyi biztonságot a FLIP használatával? Vegye fel a kapcsolatot szakértői csoportunkkal. Vállalatának berendezkedése alapján tanácsot adunk a balesetek megelőzéséhez szükséges legmegfelelőbb megoldáshoz.