info@utkozesvedo.hu| +36-30-956-6636| Hétfő-péntek 8:00-16:00

Grill Barriers

Grill Barriers

Grill Barriers

A TB széria közte a Flex Impact sorozattal, dolgozóit és infrastruktúráját védi az ütközések ellen. A HT Tunnel a leeső áruk ellen nyújt kellő védelmet. A GRILL Barrier e két típusú ütközésvédő termék előnyeit kombinálja.

Cégek, melyek raktáraiban rakatok tömege sorakozik, egyrészről ütközésvédelmi, másrészről magasból leeső áruk szempontjából is veszélyes, védendő terület. Amennyiben az egymáson tárolt rakatok oszlopai sűrűn helyezkednek egymás mellett el, úgy sajnos elegendő az egyik oszloppal való ütközés, és a mindenki által ismert és retteget „dominó effektus” lévén a baj akár sokkal nagyobb is lehet az elképzelhetőnél.A GRILL Barrier erre a problémára ad megfelelő megoldást. Kétféle változatban létezik,melyek alapja a TB400(egy csöves)vagy a TB400 Double(dupla csöves)nevű rugalmas ütközésvédelmi termékcsalád.A típus kiválasztásánál fontos szempont az ütközésvédelem alá vont terület közelében közlekedő anyagmozgató gépek tömege és sebessége. Természetesen a TB400 Double alapú Grill Barrier nagyobb ütközések elhárítására alkalmas, mint az egy-csöves kialakítású.

A tartószerkezetek közti távolság, a védendő termékek méreteihez igazíthatóak,a szerkezet teljes magassága pedig elérheti a 3,35 m-t.

Természetesen a GRILL Barrier ugyanolyan kiváló DNS-sel büszkélkedhet, mint más biztonsági termékeink:

MODULáris

A GRILL Barrier teljes mértékben integrálható egy szélesebb biztonsági konstrukcióba is, moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy vállalata ütközésvédelmét szükség esetén tovább is bővíthesse.

Könnyű

Súlyából fakadóan egyszerű és kockázatmentes a szállítása és telepítése.

Karbantartóbarát

Ezek a biztonsági termékek csak nagyon minimális, vagy adott esetben egyáltalán nem is igényelnek karbantartást, és azokban az igen ritka esetekben, amikor csere vagy javítás szükséges, a költségek akkor is minimálisak.

OPTIMális láthatóság festés nélkül

A Boplan rugalmas biztonsági rendszerei már alapból feltűnő színűek, anyagukban festettek így nincs szükség további festésre, még ütközés után sem!

Nedvesség, uv és kémiai ellenállás

Az acél ütközésvédelmi rendszerekkel ellentétben ezeket a típusú biztonsági korlátokat nem veszélyezteti a rozsda, és nem képes áthatolni rajta sem a nedvesség, sem bármilyen vegyi anyag. Ennek eredményeként ezek a szintetikus biztonsági korlátok logikus választást nyújtanak olyan környezetben is, ahol a higiénia kulcsfontosságú, például az élelmiszeriparban.